Σουβλάκια Ζωγράφου Στο Κατάστημα Σας!

Σουβλάκια Ζωγράφου! Μια ατάκα αλλά και ανάγκη για όλους του κατοίκους των γύρω περιοχών. Εμείς στο Απλά Σπιτικό, από το 2012, προσπαθήσαμε  και προσπαθούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες για τους λάτρεις του Ελληνικού εδέσματος, για γευστικά σουβλάκια αλλά και γρήγορου, μα, ποιοτικού φαγητού. Πολλοί κάτοικοι και φοιτητές που θέλουν ποιοτικά Σουβλάκια στου Ζωγράφου, ή στις γύρω περιοχές, διαλέγουν το Απλά Σπιτικό.

Όπως είναι φυσικό, το Απλά Σπιτικό σέβεται όλους τους λάτρεις των κρεατικών εδεσμάτων και γεύσεων, ενός κλασσικού ψητοπωλείου. Δοκιμάστε τα Ξακουστά και Χορταστικά τυλιχτά σουβλάκια μας ή τις φρέσκες βέργες μας (τα καλαμάκια μας).Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να καλύψουμε κάθε λογής γαστρονομική ανάγκη σας για σουβλάκια στου Ζωγράφου. Φυσικά μην ξεχνάτε τους αληθινούς αστέρες ενός ψητοπωλείου! Τις υπέροχες και τεράστιες μερίδες μας ή ακόμα και τις χορταστικές σκεπαστές μας! Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το O.M.G που θα το βρείτε μονο σε εμάς και είναι τα Νέα λαχταριστά προϊόντα από το Απλά Σπιτικό που Σερβίρονται σε κεσέ…

Ακόμα ένας σημαντικός λόγος που το Απλά Σπιτικό έχει γίνει σημείο αναφοράς, είναι λόγω του ποιοτικού μαγειρευτού φαγητού που σερβίρουμε. Θέλετε να δοκιμάσετε φαγητά, απλά σπιτικά, που θυμίζουν τις οικογενειακές γεύσεις που έχετε στο μυαλό μας? Τότε το Απλά Σπιτικό είναι ο προορισμός σας!  Χορταστικές Μερίδες, Μοναδικές Γεύσεις, εκλεκτές επιλογές Ελληνικών Εδεσμάτων, αλλά και γκουρμέ πιάτα για όλα τα γούστα! Δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε ότι όλα τα υλικά μας είναι αγορασμένα και διαλεγμένα με μεράκι από πιστοποιημένους και βραβευμένους προμηθευτές της Ελληνικές επικράτειας!

Επισκεφτείτε μας στον υπέροχο χώρο μας ή παραγγείλτε σήμερα online και καλή σας όρεξη!!

Φωτογραφίες Καταστήματος Απλά Σπιτικό